Μενού
Καλάθι

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ-ΚΛΙΒΑΝΟΙ

Αποστειρωτής Χαλαζία για Μεταλλικά καιΚεραμικά Εργαλεία Κομμωτικής και Ινστιτούτου.Αποστειρωτής χαλαζία είναι κατάλληλος για την αποστείρωση μεταλλικών και κεραμικών εργαλείων μικρού μεγέθους κομμωτικής και ινστιτούτων ομορφιάς.• Μικρός σε μέγεθος και πρακτικός στην μεταφορά.• Καταστρέφει γρήγορα όλ..
14,90€
ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΔΟΧΕΙΟ ΓΥΑΛΙΝΟ
-10 %
Γυάλινο βάζο για την αποστείρωση εργαλείων κομμωτικής και μανικιούρ. Γεμίζουμε το δοχείο με υγρό αποστείρωσης (χωρητικότητα περίπου 1 λίτρο) και βυθίζουμε τα εργαλεία μέσα στο δοχείο. Οι διαστάσεις του (διάμετρος 8εκ. & ύψος 22 εκατοστά) επιτρέπουν την αποστείρωση μεγάλων εργαλείων όπως χτένες, ψαλί..
19,80€ 22,00€
Αποστειρώνει όλα τα μεταλλικά, πλαστικά, γυάλινα εργαλεία.Κατάλληλη χρήση για σαλόνια ομορφιάς, ιατρικούς, φαρμακευτικούς χώρους όπως και οδοντιατρικά χειρουργεία.Περιλαμβάνει μία βακτηριοκτόνα λάμπα UV 8 watt. Επιτυγχάνει υψηλό επίπεδο μικροβιολογικής καθαριότητας των εργαλείων. Xαμηλή κατανάλωση η..
45,00€
ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ SANITIZING BOX 360 ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ SANITIZING BOX 360
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Αυτός ο κλίβανος θερμού αέρα είναι κατάλληλος για αποστείρωση εργαλείων ονυχοπλαστικής και κομμωτικής.Το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι το οποίο περιέχει αφαιρούμενο δοχείο με λαβές για ευκολία στη τοποθέτηση.Με ρυθμιζόμενη ένταση θερμοκρασίας και χρονοδιακόπτη μπορεί να απ..
66,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)