Μενού
Καλάθι

Πληροφορίες Αποστολής

Η συσκευασία των προιόντων φροντίζουμε να  πραγματοποιείται καθημερινά και άμεσα για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η αποστολή γίνεται μέσω των εταιρειών ELTA COURIER και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ


Σημείωση: Η υπηρεσία της Αντικαταβολής +2.50€ χρεώνεται extra απο τις εταιρείες Courier ανεξάρτητα απο το συνολικό ποσό της παραγγελίας (Αξία προιόντων).

Με αγορές άνω των 60€ (εντός Ελλάδος) και μέχρι 4 κιλά τα έξοδα αποστολής παρέχονται δωρεάν από την εταιρεία B2beauty. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 4 κιλά θα χρεωθεί ως μεταφορικά ΜΟΝΟ η διαφορά.

Χρόνος Παράδοσης: 2 έως 4 εργάσιμες ημέρες για χερσαίους και ευπρόσιτους προορισμούς καθώς και 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια αλλαγή σε χρώμα / μέγεθος σας στέλνουμε το αντίστοιχο προιόν κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και μόνο με έγκριση της εταιρείας.

Οι αποστολές προς Γερμανία πραγματοποιούνται καθημερινά με αμετάβλητη τιμή 15€ ανεξαρτήτου βάρους και ποσού παραγγελίας και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 4-7 ημέρες.