Μενού
Καλάθι

ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Το στοματικό διάλυμα Colgate® Plax Cool Mint χωρίς αιθυλική αλκοόλη, προστατεύει από την πλάκα 24/7, συμβάλλει στην απομάκρυνση των βακτηρίων και προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή και δροσερή γεύση.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑAqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Aroma, Cetylpyridinium Chloride, P..
2,00€
Σύνθεση Πολλαπλής Προστασίας. Ήπιο Αντισηπτικό Στοματικό Διάλυμα. Χωρίς Οινόπνευμα. Δυναμώνει τα ούλα μέχρι και 67%. Βοηθά στην απομάκρυνση βακτηρίων. Προσφέρει αισθητά δροσερή αναπνοή. Δροσερή γεύση. Περιέχει φθόριο που προστατεύει από την τερηδόνα. Προσφέρει 12ωρη προστασία ενάντια στην πλάκα και ..
2,00€
Ενδυναμώνει τα δόντια και προστατεύει από την τερηδόναΗ σύνθεση χωρίς οινόπνευμα, προστατεύει τα ούλα και ενδυναμώνει τα δόντια σε 2 εβδομάδες. Το LISTERINE® TEETH & GUM DEFENCE με ΗΠΙΑ ΓΕΥΣΗ παρέχει προστασία για πιο δυνατά δόντια και πιο υγιή ούλα, ενεργώντας τριπλά:Περιέχει φθόριο, που ενδυναμώνε..
2,10€
COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (6-12)  MINIONS 250ΜL COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ (6-12)  MINIONS 250ΜL
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το στοματικό διάλυμα Colgate Kids Minions για παιδιά βοηθάει στην αποτελεσματική προστασία ενάντια στην τερηδόνα. Έχει ήπια γεύση μέντας και είναι κατάλληλο για παιδιά 6-12 ετών.ΧρήσηΓεμίστε το καπάκι μέχρι τη γραμμή (20ml). Κάντε καλή πλύση του στόματός σας για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το. Μην το..
2,00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)