Μενού
Καλάθι

ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ

Κερατολυτική κρέμα ποδιών με μείγμα ενεργών συστατικών που αφαιρεί με ευκολία τις σκληρύνσεις των πελμάτων. Περιέχει Mango  το οποιο έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση και ειναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1,Β2,Β3,Β6,C. Μέταλλα και πρωτείνες. Το ένζυμο Papain   προσφέρει φυσική απολέπιση..
9,50€
Nailshop Cuticle Remover είναι Κερατολυτική Λοσιόν ιδανική για τη διευκόλυνση απομάκρυνσης των σκληρύνσεων.ΧΡΗΣΗ-Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. -Αφού τρίψουμε λίγο τη σκλήρυνση με ράσπα ή τροχό, εμποτίζουμε βαμβάκι τη λοσιόν και το εφαρμόζουμε σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σκλήρυνση. -Αφήνουμε το..
14,80€
NAILSHOP ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΜΕ UREA 250ML
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κερατολυτική λοσιόν με ουρία που διευκολύνει την απομάκρυνση των σκληρύνσεων. Αφού τρίψουμε λίγο τη σκλήρυνση με ράσπα ή τροχό,Εμποτίζουμε βαμβάκι με τη λοσιόν και το εφαρμόζουμε σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σκλήρυνση. Αφήνουμε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά και αφαιρούμε τη σκλήρυνση με ράσπα ή τ..
7,00€
NAILSHOP ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΟΥΡΙΑ 250ML
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Eνυδατική κρέμα σώματος για τη βαθύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας με ουρία. Εφαρμόζεται την κρέμα σε απολεπισμένο και καθαρό δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίστε το μασάζ μέχρι να απορροφηθεί η κρέμα. Είναι ιδανική για τα ταλαιπωρημένα πόδια με τάση για ραγάδες.  Η ουρία εισχωρεί στις βαθύτερες στο..
7,00€
NAILSHOP ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ 250ML
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κερατολυτική Λοσιόν ιδανική για τη διευκόλυνση απομάκρυνσης των σκληρύνσεων.ΧΡΗΣΗ Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Αφού τρίψουμε λίγο τη σκλήρυνση με ράσπα ή τροχό, εμβαπτίζουμε βαμβάκι με τη λοσιόν και το εφαρμόζουμε σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει σκλήρυνση.Αφήνουμε το προϊόν να δράσει για 1 λεπτό κα..
8,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)