Μενού
Καλάθι

ΠΙΝΕΛΑ ΧΕΙΛΙΩΝ

Πινέλο χειλιών με σχήμα κατάλληλο ώστε να διευκολύνει την εφαρμογή κάθε τύπου κραγιόν και γκλος στα χείλη.Η μικρή κεφαλί του πινέλου βοηθάει στον σχηματισμό τέλειου περιγράμματος χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά...
2,90€
Πινέλο χειλιών με σχήμα κατάλληλο ώστε να διευκολύνει την εφαρμογή κάθε τύπου κραγιόν και γκλος στα χείλη. Η μικρή κεφαλί του πινέλου βοηθάει στον σχηματισμό τέλειου περιγράμματος χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά..
3,90€
ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝΔημιουργήστε ακαταμάχητο look για τα χείλη σας με το eco-friendly πινέλο Lip Brush! Το πινέλο με λαβή από μπαμπού FSC® και vegan συνθετικές τρίχες διευκολύνει τη λεπτομερή εφαρμογή όλων των κραγιόν και των lip gloss με απόλυτη ακρίβεια! Το κωνι..
9,50€
Πινέλο για την εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss με απόλυτη ακρίβεια. Το τριγωνικό του σχήμα  βοηθάει στο να σχηματίσετε τέλεια το περίγραμμα των χειλιών.ΧΡΗΣΗΤοποθετήστε το πινέλο στο προϊόν (κραγιόν ή lip gloss) και εφαρμόστε στα χείλη με μία κίνηση. Χρησιμοποιήστε την άκρη του πινέλου για να κ..
10,00€
Επαγγελματικό πινέλο χειλιώνΤο επαγγελματικό πινέλο Lip Brush έχει λεπτές και απαλές συνθετικές τρίχες με τριγωνικό σχήμα και είναι ιδανικό για την τέλεια εφαρμογή του κραγιόν ή του lip gloss, αλλά και για τον εύκολο σχηματισμό του περιγράμματος των χειλιών. Δημιουργεί αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λίγε..
10,00€
WHATΕξαιρετικά πρακτικό, διπλό πινέλο χειλιών με πυκνές συνθετικές τρίχες και ειδική σχεδίαση για τέλεια εφαρμογή κραγιόν ή gloss, ακόμα και on-the-go! Η μια πλευρά με το μεγαλύτερο πινέλο έχει επίπεδη μύτη και flat επιφάνεια για να διευκολύνει την ακριβή εφαρμογή του προϊόντος και για να ορίζεις με..
12,50€
Δημιούργησε ακαταμάχητο look για τα χείλη σου με το Retractable Lip Brush! Οι λεπτές φυσικές του τρίχες του πινέλου έχουν τριγωνικό σχήμα και διευκολύνουν τον σχηματισμό του τέλειου περιγράμματος. Επιπλέον το μέγεθός του χωράει σε κάθε τσάντα για να μπορείς να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου ανά πάσα στι..
13,70€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)