Μενού
Καλάθι

ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το Smudge Brush της Passion Tool, φτιαγμένο από συνθετική τρίχα, είναι ιδανικό για την εφαρμογή και το σβήσιμο της σκιάς..
2,50€
Ιδανικό για σκίαση και ανάμειξη. Το σχήμα του σας επιστρέπει να αναμείξετε τις σκληρές γραμμές όταν χρησιμοποιείται κάθε τύπο σκιάς (υγρή ή σκόνη..
2,70€
Ιδανικό πινέλο για τη δημιουργία περιγράμματος αλλά και για μίξη και εφαρμογή σκιών στα μάτια. Το λοξό στρογγυλεμένο του σχήμα διευκολύνει την εφαρμόγη προϊόντων στη κόγχη, στη γωνία και σε όλο το βλέφαρο. Είναι το ιδανικό εργαλείο για όλες τις κατηγορίες σκιών...
2,70€
Το Blending Brush της Passion Tool, φτιαγμένο από συνθετική τρίχα, είναι ιδανικό για την εφαρμογή, το σβήσιμο και την ανάμιξη των σικών..
5,00€
Επαγγελματικό πινέλο ιδανικό για το διαχωρισμό των βλεφαρίδων και το χτένισμα των φρυδιών. Χρήση: Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας πριν από την εφαρμογή της mascara και αφαιρέστε την περίσεια ποσότητα εαν χρειάζεται. Χτενίστε και δώστε σχήμα στα φρύδια σας..
7,00€
ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΙΝΕΛΑ ΣΚΙΑΣ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ (ΣΕΤ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ)Πολυχρηστικό πινέλο με λαβή από μπαμπού FSC® για ομοιόμορφη και λεπτομερή εφαρμογή της σκιάς! Η μια πλευρά έχει σφουγγαράκι για την εφαρμογή της σκιάς ενώ η άλλη πλευρά έχει ειδικά σχεδιασμένο πινέλο για τη δημιουργία περιγράμματος.ΟΦΕΛΗPRESERVE ..
7,00€
Με το Eye Brow Brush έχεις τέλεια φρύδια κάθε φορά! Το τριγωνικό του σχήμα θα γεμίσει τα κενά εύκολα και ομοιόμορφα με την σκιά σου ενώ παράλληλα σε βοηθάει να δημιουργήσεις την τέλεια γραμμή.ΟΦΕΛΗΤο ειδικό σχήμα του πινέλου βοηθάει στο ομοιόμορφο και ακριβές αποτέλεσμα..
7,50€
Επαγγελματικό πινέλο σκιάς με σφουγγαράκι & στις δύο άκρες (σετ 3 πινέλων)Το Sponge Eye Shadow Αpplicator είναι ένα επαγγελματικό πινέλο σκιάς με σφουγγαράκι και στις δύο άκρες του πινέλου και είναι το κατάλληλο εργαλείο για εύκολο άπλωμα της σκιάς και δημιουργία γωνίας. Δημιουργεί αψεγάδιαστο αποτέ..
8,00€
Επαγγελματικό πινέλο με φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας, για το άπλωμα της σκιάς.  Χρήση: Εφαρμόστε τη σκιά στο βλέφαρο για έντονο χρώμα...
9,00€
ΠΙΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΚΙΑΣΔημιουργήστε με ευκολία και ακρίβεια το look σας με το eco-friendly πινέλο Blend Brush!Πινέλο με λαβή από μπαμπού FSC® και vegan συνθετικές τρίχες για την ανάμειξη και το σβήσιμο της σκιάς! Το ιδιαίτερο σχήμα της κεφαλής και οι απαλές και πυκνές τρίχες διευκολύνουν την ε..
9,00€
ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣΔημιουργήστε τα πιο τέλεια smokey eyes, και όχι μόνο, με το eco-friendly πινέλο Definition Brush!Είναι ένα πολυχρηστικό και πρακτικό πινέλο με λαβή από μπαμπού FSC® και vegan συνθετικές τρίχες για ομοιόμορφη και λεπτομερή εφαρμογή της σκιάς! Το επίπεδο σχήμα της κεφαλής και ..
9,00€
Δώστε σχήμα και χρώμα στα φρύδια και δημιουργήστε έντονες γωνίες και περίγραμμα στα μάτια.ΧΡΗΣΗΧρησιμοποιήστε το για να δώσετε σχήμα και χρώμα στα φρύδια. Μπορείτε να δημιουργήσετε έντονες γωνίες και περίγραμμα στα μάτια. Χρησιμοποιήστε το με μαύρη σκιά για να δημιουργήσετε μια φυσική γραμμή eyeline..
9,60€
Το κατάλληλο εργαλείο για την δημιουργία γωνίας και smoky μακιγιάζ ματιών.ΧΡΗΣΗΧρησιμοποιήστε το για εφαρμογή της σκιάς και για δημιουργία Smoky Eye. Με την λεπτή πλευρά προεκτείνετε την κάτω επιφάνεια του ματιού για τον σχηματισμό της γωνίας...
9,60€
ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣΟλοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου με το all-in-one πινέλο Shadow Brush!Πολυχρηστικό πινέλο με σταθερή λαβή από μπαμπού FSC® και 100% συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας για εύκολη εφαρμογή, σβήσιμο και ανάμειξη σκιών με ένα μόνο πινέλο, κατάλληλο για κάθε τεχνική μακιγιάζ ματιών με απ..
9,80€
ΠΟΛΥΧΡΗΣΤΙΚΟ ΠΙΝΕΛΟ ΜΟΛΥΒΙΟΥ - ΣΚΙΑΣΔημιούργησε το ιδανικό βάθος στο μακιγιάζ των ματιών σου με το eco-friendly πινέλο Pencil Brush!Πολυχρηστικό πινέλο με σταθερή λαβή από μπαμπού FSC® και 100% συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας με οβάλ άκρη και κοντές τρίχες, ιδανικό για smokey eyes, σβήσιμο του μο..
9,80€
Επαγγελματικό πινέλο με φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας για την εφαρμογή και το σβήσιμο της σκιάς ή του μολυβιού kajal.Χρήση: Απλώστε τη σκιά στο βλέφαρο ή το μολύβι kajal στο περίγραμμα των ματιών. Με κυκλικές κινήσεις σβήστε απλά τις έντονες γραμμές. Ιδανικό για smokey eye looks..
10,00€
Επαγγελματικό πινέλο με φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας, για  την εφαρμογή της σκιάς. Χρήση: Ιδανικό πινέλο για ομοιόμορφη εφαρμογή, σβήσιμο και ανάμιξη σκιών. ..
10,00€
Επαγγελματικό πινέλο ακριβείας για φρύδια και μάτιαΤο επαγγελματικό πινέλο φρυδιών Angle Brush δίνει με απόλυτη ακρίβεια σχήμα και χρώμα στα φρύδια δημιουργώντας έντονες γωνίες και περίγραμμα στα μάτια. Έχει λεπτές, απαλές συνθετικές τρίχες σε σχήμα πτερύγιου και επίπεδη άκρη για πολλαπλές χρήσεις κ..
10,00€
Επαγγελματικό πινέλο σκιάς με φυσική τρίχα. Το καμπυλωτό του σχήμα ακολουθεί την καμπύλη του βλεφάρου και συλλέγει τη σωστή ποσότητα σκιάς, για εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή.Χρήση: Εφαρμόστε τη σκιά κατά μήκος του βλεφάρου και φωτίστε το κόκαλο του φρυδιού με μια πιο ανοιχτή απόχρωση..
10,50€
Επαγγελματικό πινέλο σκιάς για σκίασηΤο επαγγελματικό πινέλο Multi Shader Brush διευκολύνει την εφαρμογή της σκιάς και επιτρέπει να εφαρμόσετε τέλεια τη σκιά στην κόγχη του ματιού και να δημιουργήσετε την αίσθηση βάθους στο βλέμμα. Έχει στρογγυλεμένη άκρη και πυκνές, απαλές συνθετικές τρίχες δημιουρ..
10,50€
Επαγγελματικό πολυχρηστικό μεγάλο πινέλο για γρήγορη εφαρμογή  και «σβήσιμο»σκιάςΕάν ψάχνετε ένα επαγγελματικό πινέλο για όλες τις χρήσεις, το Large Shader Brush είναι το ιδανικό! Οι απαλές συνθετικές του τρίχες και το κωνικό, θολωτό του σχήμα εξασφαλίζει τη γρήγορη και  ομοιόμορφη εφαρμογή των σκιώ..
11,50€
Έχει πυκνή και μικρή επιφάνεια που κάνει εύκολη την εφαρμογή και την ανάμιξη των σκιών. Λόγω του μεγέθους του, φωτίζει και τονίζει την εσωτερική γωνία του ματιού ενώ χρησιμοποιείται για μικρές επιφάνειες και λεπτομέρειες.ΧΡΗΣΗΧρησιμοποιήστε το για την εφαρμογή και ανάμιξη της σκιάς. Λόγω του μεγέθου..
11,70€
Επαγγελματικό πινέλο λεπτομερειών & περιγράμματοςΤο επαγγελματικό πινέλο Definer Brush είναι ιδανικό για μικρές επιφάνειες και για τη δημιουργία λεπτομερειών και είναι ιδανικό για να απαλύνει το περίγραμμα του μολυβιού και της σκιάς. Έχει πυκνές, κοντές και απαλές συνθετικές τρίχες και επίπεδη άκρη...
11,70€
Επαγγελματικό πινέλο με φυσική και συνθετική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας για την εφαρμογή προϊόντων με πουδρένια ή κρεμώδη υφή.Χρήση: Χρησιμοποιήστε το πινέλο για την εφαρμογή προϊόντων σε μεγάλη επιφάνεια. Ιδανικό για το άπλωμα της σκιάς στο κινητό βλέφαρο ή/και του concealer κάτω από τα μάτια για ..
15,00€
Είναι ιδανικό για την τοποθέτηση της σκιάς σε μεγάλη επιφάνεια όλου του κινητού βλεφάρου και κατάλληλο για την ολοκλήρωση της εφαρμογής.Πινέλο με φυσική τρίχα.ΧΡΗΣΗΧρησιμοποιήστε το για εφαρμογή και ανάμιξη της σκιάς...
16,90€
Επαγγελματικό πινέλο ακριβείας για blending Το εξειδικευμένο επαγγελματικό πινέλο Blending Brush με απαλές, συνθετικές τρίχες και μεγάλη επιφάνεια είναι ιδανικό για την τέλεια ανάμιξη και το "σβήσιμο" των σκιών σε υγρή και compact μορφή. Δημιουργεί αψεγάδιαστο αποτέλεσμα με λίγες μόνο κινήσεις εφαρμ..
16,90€
RO ΠΙΝΕΛΟ EYELINER ΜΑΤΙΩΝ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Πινελάκι με κοντές τριχούλες και λοξό κόψιμο. Ιδανικό για την τοποθέτηση gel eyeliner είτε και κάποιας σκιάς δημιουργώντας ένα απολύτως καθορισμένο και όμορφο αποτέλεσμα...
2,70€
RO RO ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΩΝ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ιδανικό πινέλο για τη δημιουργία περιγράμματος αλλά καιγια μίξη και εφαρμογή σκιών στα μάτια. Το λοξό στρογγυλεμένοτου σχήμα διευκολύνει την εφαρμογή προϊόντων στη κόγχη, στη γωνίακαι σε όλο το βλέφαρο. Είναι το ιδανικό εργαλείο για όλες τις κατηγορίεςσκιών..
3,20€
RO RO ΠΙΝΕΛΟ ΜΑΤΙΩΝ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ιδανικό για σκίαση και ανάμειξη. Το σχήμα του σας επιτρέπει να αναμείξετε τις ‘σκληρές’ γραμμές όταν χρησιμοποιείται κάθε τύπο σκιάς (υγρή ή σκόνη)..
3,50€
RO RO ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ιδανικό πινέλο για blending σκιών από τη κλασσική σειρά της εταιρείας Ro-Ro!..
4,30€
PASSION TOOL ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΩΝ
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το Eye Shadow Brush της Passion Tool, φτιαγμένο από συνθετική τρίχα, είναι ιδανικό για την εφαρμογή της σκιάς..
4,50€
SEVENTEEN EYESHADOW SPONGE APPLICATOR 3PCS
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Πρώτα, αποφάσισε το look που θέλεις να φτιάξεις και μετά, διάλεξε ποια πλευρά του Eye Shadow Sponge Applicator θα χρησιμοποιήσεις πρώτα! Χρησιμοποίησέ τη μία πλευρά για να εφαρμόσεις σκιά στα βλέφαρά σου και την άλλη για να σβήσεις τα τελειώματα της σκιάς σου ή ακόμα και το μολύβι ματιών. Το διπλό τ..
7,00€
SEVENTEEN ALL PURPOSE SHADOW BLENDER
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ.Χρησιμοποίησε το πινέλο All Purpose Shadow Blender για να σβήσεις ή να αναμείξεις τις σκιές στα βλέφαρά σου και χτίσε το αγαπημένο σου look για τα μάτια σου! Η φυσική τρίχα του πινέλου θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις με ακρίβεια το αποτέλεσμα που φαντάστηκες.ΟΦΕΛΗΟι φυσικ..
8,50€
ERRE DUE ANGLED EYELINER AND EYEBROW BRUSH ERRE DUE ANGLED EYELINER AND EYEBROW BRUSH
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Επαγγελματικό πινέλο εξαιρετικής ποιότητας για την εφαρμογή του eyeliner και της σκιάς φρυδιών. Εφαρμογή eyeliner: Τοποθετήστε μία λεπτή στρώση από το eyeliner στο υπό γωνία πινέλο και δημιουργήστε μια καλοσχηματισμένη γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου.Εφαρμογή eyebrow: Τοποθετήστε μία λεπτή στρώση από..
9,00€
ERRE DUE ΠΙΝΕΛΟ ΣΚΙΑΣ SMUDGE BRUSH ES/04
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Επαγγελματικό πινέλο με φυσική τρίχα εξαιρετικής ποιότητας για την εφαρμογή και το σβήσιμο της σκιάς ή του μολυβιού kajal.Χρήση: Απλώστε τη σκιά στο βλέφαρο ή το μολύβι kajal στο περίγραμμα των ματιών. Με κυκλικές κινήσεις σβήστε απλά τις έντονες γραμμές. Ιδανικό για smokey eye looks...
10,00€
Εμφάνιση 1 έως 36 από 36 (1 Σελ.)