Μενού
Καλάθι

CAT-EYE

Το βερνίκι Magic Iguana 2001 έχει κηλίδες από αλουμινόχαρτο σε δύο χρώματα! Ένα από αυτά τα χρώματα είναι μοβ και λαμπερό (σαν holo εφέ) και το άλλο είναι ροζ. Επιπλέον, φυσικά, υπάρχει ένα μαγνητικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας έναν ή δύο μαγνήτες (παραδείγματα εφέ εμφανίζοντ..
8,70€
Το Iguana 2002 (δοκιμαστικά ονομάζεται PONY από εμάς και τους πελάτες μας) μοιάζει με χαίτη ενός μονόκερου! Το βιολετί και το πράσινο είναι τα κύρια χρώματα, αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε επίσης μπλε και … και αλουμινόχαρτο! Δεκάδες μικρά σωματίδια ανθεκτικά στον μαγνήτη!..
8,70€
Το Iguana είναι μια ολόκληρη συλλογή από υπέροχα χρώματα. Ωστόσο, το 2004 είναι ξεχωριστό. Γιατί; Δες το και μονος σου! Εκατομμύρια γαλάζια σωματίδια εναρμονίζονται υπέροχα με ροζ-μοβ σωματίδια.Το φύλλο αλουμινίου έχει χρώμα holo – από ροζ ,μωβ , μπλε...
8,70€
Χρυσό και ροζ … δεν είναι αυτά τα αγαπημένα χρώματα κάθε γυναίκας;Ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν αποτελεί εγγύηση, θα αλλάξετε γνώμη γρήγορα με αυτό το υβριδικό βερνίκι νυχιών! Φοβερο! Εκπληκτική! Μοναδικός! Νόστιμο! Αυτό είναι το υβριδικό βερνίκι IGUANA 2005..
8,70€
Το χρώμα του λεμονιού μπορεί να συνδυαστεί με ζεστές χώρες, διακοπές και νόστιμα ποτά φρούτων στην παραλία ή στην πισίνα του ξενοδοχείου. Εάν συνδυάσουμε μαγνητικά σωματίδια στο χρώμα του λεμονιού με μοβ-ροζ φύλλο, τι θα βγει; Ένα από τα πιο όμορφα υβριδικά βερνίκια φέτος!..
8,70€
Ένα υπέροχο, πιο λεπτό από το υβριδικό βερνίκι Iguana 2007 με αλουμινόχαρτο και μαγνητικά σωματίδια! Ο συνδυασμός του χρώματος της θάλασσας με το μωβ είναι μοναδικός, γι ‘αυτό ζητά να ονομάζεται υβρίδιο βερνίκι γοργόνας..
8,70€
NC NAILS IGUANA 2003
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Το πιο λεπτό χρώμα από ολόκληρη τη συλλογή Iguana.Τα μαγνητικά υβριδικά βερνίκια είναι γνωστά εδώ και χρόνια! Αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό...
8,70€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)