Μενού
Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:


1. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners η Discover. μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας Αlphabank.
Η πληρωμή θα χρεωθεί άμεσα στην κάρτα του πελάτη.
Ο πελάτης θα συμπληρώσει την κατάλληλη φόρμα που έχει δημιουργήσει η τράπεζα AlphaBank με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε αυτή τη φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας και άλλες σχετικές πληροφορίες, όπως την ημερομηνία λήξης της. Το σύστημα πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι εγγυημένο και ασφαλές. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας η εταιρεία μας δεν έρχεται σε επαφή με αυτές τις πληροφορίες, όπως αριθμό της κάρτας, την ημερομηνία λήξης κ.α.
Οι σχετικές πληροφορίες με τον αγοραστή διαβιβάζονται από μία προστατευόμενη σύνδεση: SSL (secure socket layer/tsl https protocol) απευθείας στην ιστοσελίδα της τράπεζας που διαχειρίζεται τις συναλλαγές μας. Η εταιρία Boutiquebebe δεν πρόκειται να αποθηκεύσει καμία τέτοιου είδους πληροφορία και δεν είναι επομένως σε καμία περίπτωση υπεύθυνη εάν οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιήσει με δόλο ή με λάθος τρόπο την πιστωτική σας κάρτα.

2. Αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στην πόρτα σας. Κόστος Αντικαταβολής 2.50€

3. PayPal

 Mπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω paypal