Μενού
Καλάθι

ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου με σοκολάτα + 1 δώρο! Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζουν ελαφρά με άρωμα σοκολάτας!..
5,90€
Τόσο εύκολες στη χρήση, που θα τις λατρέψετε.Οι αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο των Εργαστηρίων Carnaby έχουν το ιδανικό μέγεθος για εφαρμογή σε κάθε σημείο του προσώπου χωρίς προετοιμασία. Εξασθενίζουν την τρίχα και μειώνουν την επανεμφάνιση του χνουδιού κάνοντας κάθε επόμενη εφαρμογή ακόμα πι..
6,20€
Οι αποτριχωτικές ταινίες προσώπου “Strep” αποτελούν την πιο πρακτική και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.Χάρη στη σύνθεσή τους με έλαιο καμέλιας και βιταμίνη E, με ενυδατική και προστατευτική δράση για την επιδερμίδα, απομακρύνουν τις τρίχες από τη ρίζα, αφήνο..
7,10€
Είναι ιδανική για την αποτρίχωση των πιο ευαίσθητων δερμάτων, ενώ συγχρόνως θα ενυδατώσει και θα χαρίσει φωτεινότητα στο δέρμα σας..
7,35€
Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου 1 + 1 δώρο! Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζουν ελαφρά με άρωμα αμυγδάλου..
7,35€
Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου με μέντα + 1 δώρο! Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζουν ελαφρά με άρωμα μέντας!..
7,35€
Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου με σοκολάτα + 1 δώρο! Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζουν ελαφρά με άρωμα σοκολάτας..
7,80€
Πιο εύκολη απ’ το κερί, πιο γρήγορη απ’ το ξυράφι. Οι αποτριχωτικές ταινίες Body Strips των Εργαστηρίων Carnaby σας προσφέρουν όσα πάντα ζητούσατε.Οι ταινίες αποτρίχωσης κρύου κεριού για το σώμα είναι κατάλληλες και για κοντές τρίχες, τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 4 εβδομάδες, ενώ οι ταινίες είνα..
8,10€
Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποτρίχωσης Strep ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Εύκολα στη χρήση και αξιόπιστα, όλα τα προϊόντα της σειράς Strep κάνουν το δέρμα σας πιο όμορφο μαλακό και απαλό...
9,30€
Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου 1 + 1 δώρο! Απολαύστε μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία και μια εύκολη και γρήγορη αποτρίχωση με τις αποτριχωτικές ταινίες κεριού για το πρόσωπο με ενεργό άνθρακα, οι οποίες χάρη στην επαγγελματική τους φόρμουλα με βάση τον ενεργό άνθρακ..
9,35€
Aποτριχωτικές ταινίες για το σώμα με γλυκο αμυγδαλέλαιο!! Αναζητάτε μια γρήγορη και ταυτόχρονα αποτελεσματική και ευχάριστη αποτρίχωση ; Με τις νέες ταινίες Byly Depil έχετε ότι ζητάτε .Η φόρμουλα τους ενσωματώνει ένα γλυκό άρωμα βανίλιας μαζί με γλυκό αμυγδαλέλαιο , ένα 100% φυσικό συστατικό γνωστό..
9,60€
Αποτριχωτικές ταινίες για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου με μέντα + 1 δώρο! Αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και μεταξένια, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζουν ελαφρά με άρωμα μέντας..
9,60€
Απολαύστε μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία και μια εύκολη και γρήγορη αποτρίχωση με τις αποτριχωτικές ταινίες κεριού για το σώμα με ενεργό άνθρακα, οι οποίες χάρη στην επαγγελματική τους φόρμουλα με βάση τον ενεργό άνθρακα, βοηθούν στην απολέπιση του δέρματος αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα, δίνοντας..
11,70€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)