Μενού
Καλάθι

ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Οι βλεφαρίδες σε τουφάκια είναι μεμονωμένες τούφες βλεφαρίδων, που προσφέρουν πιο έντονο βλέμμα, με διακριτικό τρόπο.Είναι εύκολες στην εφαρμογή και προσδίδουν φυσικό αποτέλεσμα...
4,90€
Βλεφαρίδες με κόλλα για εντυπωσιακό βλέμμα που σαγηνεύει!Θα δώσουν 3διαστάτο όγκο στις βλεφαρίδες σας..
5,50€
Βλεφαρίδες με κόλλα για εντυπωσιακό βλέμμα που σαγηνεύει!Θα δώσουν 3διαστάτο όγκο στις βλεφαρίδες σας..
5,50€
Αυτές οι βλεφαρίδες χαρακτηρίζονται από το αόρατο, ελαφρύ τους δέσιμο.Το οποίο συνδέει τα σκέλη των τριχών, ώστε να σχηματίσουν μια λωρίδα που εξασφαλίζει σταθερές καμπύλες. Είναι δεμένες και πλεγμένες με το χέρι για τέλεια ομοιομορφία, απόλυτα άνετες και με εκπληκτικό φυσικό look..
5,50€
Βλεφαρίδες με κόλλα για εντυπωσιακό βλέμμα που σαγηνεύει!Θα δώσουν 4 διαστάσεων όγκο στις βλεφαρίδες σας..
6,90€
Επαναχρησιμοποιούμενες ψεύτικες βλεφαρίδες.Στη συσκευασία περιέχεται κόλλα και οδηγίες χρήσης...
9,50€
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες προσφέρουν έντονο αποτέλεσμα, καθώς προσθέτουν μήκος στην άκρη του ματιού και πυκνότητα στη βάση του. Πρόκειται για σετ προϊόντων χρήσιμων για την τοποθέτηση βλεφαρίδων...
9,50€
Τουφάκια βλεφαρίδας για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές βλεφαρίδες.Μέγεθος : Small - Medium - Large..
10,50€
Το Dramatic 3D No.193 από την Eylure με τις υπέροχες, πλούσιες και χνουδωτές βλεφαρίδες .-Χειροποίητες & επαναχρησιμοποιούμενες με διάρκεια έως και 18 ώρες.-Latex free & Vegan Friendly..
10,50€
Οι βλεφαρίδες Eylure Dramatic 3D No. 191 έχουν διπλή στρώση τρίχας, για ένταση στο βλέμμα. Είναι ιδανικές για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλες για κάθε σχήμα ματιού και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Έχουν φυσική αίσθηση κατά την εφαρμογή, αναδεικνύουν το βλέμμα, έχουν μεγ..
10,50€
Οι βλεφαρίδες Eylure Dramatic 3D No. 196 έχουν διπλή στρώση τρίχας, για ένταση στο βλέμμα. Είναι ιδανικές για τη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει. Είναι κατάλληλες για κάθε σχήμα ματιού και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση. Έχουν φυσική αίσθηση κατά την εφαρμογή, αναδεικνύουν το βλέμμα, έχουν μεγ..
10,50€
Ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές.Η συσκευασία περιέχει κόλλα και οδηγίες χρήσεως...
11,50€
IDC MAGIC STUDIO ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NATURAL EFFECT IDC MAGIC STUDIO ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ NATURAL EFFECT
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Βλεφαρίδες IDC Magic Studio Eye Lashes Natural Effect με εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνοντας ένα φυσικό μάκρος αλλά και εμπλουτίζοντας τον όγκο των φυσικών μας βλεφαρίδων.Περιέχει και κόλλαΤρόπος Χρήσης: 1. Υπολόγισε το μήκος και κόψε, με ένα ψαλιδάκι, το κομμ..
6,00€
EYLURE ENCHANTED DIVINE CRIME
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Η συσκευασία περιέχει:Ένα σετ μαλακών , ελαφριών και επαναχρησιμοποιούμενων βλεφαρίδωνΚΚόλλα Οοδηγίες χρήσης...
9,50€
EYLURE ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 3/4 LENGHT N.013 LIGHT WISPY EYLURE ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 3/4 LENGHT N.013 LIGHT WISPY
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Απογειώστε το καθημερινό σας μακιγιάζ με φυσικότητα με τις Eylure London ? Length Lashes.Δημιουργημένες από εξαιρετικής ποιότητας latex free υλικό που μιμείται μοναδικά τις φυσικές βλεφαρίδες. Φημίζονται για την εξαιρετική τους αντοχή, είναι εξαιρετικά απαλές, μακριές, λείες και εύκαμπτες. Είναι πρα..
9,50€
EYLURE ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΦΑΚΙΑ INDIVIDUALS FINE TO FULL (S-M) EYLURE ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΦΑΚΙΑ INDIVIDUALS FINE TO FULL (S-M)
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Τουφάκια βλεφαρίδας για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές βλεφαρίδες.Μέγεθος : Small - Medium..
10,50€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)